DM Coupons SI

dm-drogerie markt je veriga prodajaln s sedežem v Karlsruheju v Nemčiji, ki prodaja kozmetiko, izdelke za zdravstveno nego, gospodinjske izdelke in zdravo hrano.

V svojem industrijskem sektorju je dm-drogerie markt največji nemški trgovec, ki se meri s prihodki. Podjetje je znano po svojih ravnih hierarhičnih strukturah in visoki stopnji družbene zavezanosti. Za ustanovitelja Götza Wernerja je blaginja zaposlenih pomembnejša kot donosnost podjetja.

Od septembra 2016 ima dm 3.349 trgovin v dvanajstih evropskih državah. V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je imel dm samo prodajalne v Nemčiji in Avstriji. V devetdesetih letih je odprla trgovine na Češkem, Madžarskem, v Sloveniji, na Slovaškem in na Hrvaškem. V letu 2000 se je podjetje razširilo v Srbijo, Bosno in Hercegovino, Romunijo, Bolgarijo, Makedonijo in Italijo.

Marca 2017 je dm-drogerie markt prvič v svoji zgodovini začel prodajati potrošnikom zunaj Evrope s svetovno čezmejno trgovino Alibaba Tmall na Kitajskem. Ta širitev se je začela in jo upravlja švicarski Tmall Partner